Iceberg Training Network http://www.accelera.ro
START
Teoria iceberg-ului
Învățarea experiențială
Inteligenta emotionala
Analiza tranzactională
PROGRAME DE TRAINING
Metoda ESPERE - Managementul Comunicarii (training si formare)
Market Yourself
Abilitati practice de comunicare
Comunicare în marketing
Afirmarea de sine și reușita în afaceri
Asertivitatea - o cale spre succes
Abilități de relaționare interpersonală
Abilități de negociere
Management Development
Team Building
Team Leadership
Tehnici de prezentare
Dezvoltarea inteligenței emotionale
Dezvoltarea încrederii de sine
Analiza relațională
Managementul stress-ului
Managementul timpului
Creativitatea în afaceri
Abilitati de vanzare

SPUNE-ȚI PĂREREA
acces în forumul de discuții

CONTACTEAZĂ-NE
  Informatii generale
  tel: 0743 009 570
  1educat.ro/iceberg
   
iceberg training network >> Market Yourself!
 

 

MARKET YOURSELF!

- Curs interactiv de pregatire pentru cariera profesionala -

Cursul si-a propus sa îi ajute pe participanti sa acceada spre locul de munca dorit, în conditiile în care educatia pentru cariera a fost, si este înca, neglijata.

Iceberg Training Network - oferta de cursuri

Coerenta unitara a continuturilor si modul interactiv de lucru, centrat pe exercitii practice, simulari, jocuri de rol, demonstratii etc., sunt elementele principale care fac din acest program unul deosebit de atractiv si de solicitat de catre participanti.

Participantii îsi vor construi profilul personal de cariera, vor afla cum sa "descopere" ocupatia care le-ar putea aduce un maximum de satisfactie profesionala si materiala, îsi vor stabili obiectivele de cariera, relationat cu cele personale, vor învata cele mai creative metode de contactare a angajatorilor, vor învata tehnica redactarii CV-urilor si a scrisorilor de intentie personalizate, vor participa la sesiuni de simulare a interviurilor care vor pune accent pe abilitatile de comunicare si relationare interpersonala, se vor confrunta cu grilele de evaluare ale angajatorilor, îsi vor realiza planurile de actiune necesare atingerii obiectivelor propuse si, nu în ultimul rând, vor învata cum sa-si controleze emotiile din timpul interviului. Un rezultat important al programului este cresterea încrederii de sine si a motivatiei participantilor pentru o cariera de succes.

Pe parcursul celor 2 zile de curs participantii vor învata cum sa proiecteze si sa deruleze un proces de management al propriei cariere. Ei vor beneficia de instrumentele de lucru specifice pe care le vor putea utiliza, independent, si în viitor, în orice moment în care schimbarea traseului lor profesional va fi o necesitate.

PARTICIPANȚI

persoane fizice
Cursul este adresat tuturor persoanelor care lucreaza si care doresc un loc de munca mai bun, persoanelor care intentioneaza sa-si schimbe profesia din perspectiva lipsei satisfactiilor profesionale, a castigurilor limitate sau a posibilitatilor de promovare inexistente, persoanelor care doresc sa evolueze profesional, chiar daca nu intentioneaza sa-si schimbe profesia si, nu în ultimul rând, persoanelor aflate în cautarea unui loc de munca - absolventi sau viitori absolventi.

INFORMAȚII ORGANIZATORICE

Pentru orice alte informații vă rugăm să ne contactați
ITN Tutor
. 
iceberg training network >> Market Yourself!